[instagram-feed]

Cine suntem?

Hoodyz Marketing SRL oferă o nouă perspectivă pieței din domeniul textil prin creerea unui nou brand de îmbracăminte de stradă și comercializarea și promovarea produselor exclusiv în mediul online, astfel adresându-se îndeosebi persoanelor dinamice, libertine, în continuă mișcare.

Scurtă istorie: Suntem o companie din Cluj, România! Am creat un brand de
îmbrăcăminte pe care le comercializăm prin intermediul magazinului nostru online https://hoodyz.ro

Lungă istorie:

Povestea începe în urmă cu 15 ani, când cei trei fondatori se întâlneau în spatele aceluiași bloc în care locuiau, mâncau din aceeași pungă de semințe, beau din aceeași sticlă, fumau din aceeași țigară și ascultau aceeași muzică. Timpul a trecut, iar cei trei au găsit drumuri diferite pe care să le urmeze. După o lungă
perioadă de dezvoltare și maturizare, cei trei s-au reîntâlnit în același loc în care au crescut și au depanat amintiri. Momentul în care ideea HOODYZ a prins rădăcini a fost același în care își aminteau că în copilărie hainele pe care le cumpărau nu trebuiau schimbate după 5 purtări datorită calității pe care o aveau, în același timp oferindu-le confort și ideea că poartă ceea ce vor să poarte. Observând un timp nevoia pe piață a unui produs PREMIUM, dar în același timp în pas cu tendințele și
accesibil, au luat hotărârea de a da naștere brandului HOODYZ.

Drumul a fost lung și dificil, dar cu răbdare au ajuns să ducă HOODYZ de la “idee” la realitate, încrezători că oferă clienților calitatea pe care o merită.

Viitorul văzut prin ochii HoodyZ este unul promițător, atât din punct de vedere industrial, cât și social. Astfel, ne concentrăm pe evoluția progresivă spre creerea unor linii de producție proprii. Ca obiectiv de viitor dorim să oferim, prin fiecare colecție, design-uri noi, îndraznețe, dedicate persoanelor dinamice, creative.

Share

Totodată, ne ocupăm de creșterea notorietății brandului atât în țară cât și în străinătate, iar din punct de vedere social, compania își propune susținerea ideilor inovative, de actualitate și mai ales a celor născute în România.

 HoodyZ | ANPC | SOL | POLITICA COOKIE-URI | POLITICA DE RETUR | TERMENI SI CONDITII

Copyright ©2019 HOODYZ MARKETING SRL | CUI: 40845829, Reg. Com. J12/1316/26.03.2019 
Toate preturile sunt exprimate in LEI.

Deschide chat
Ai nevoie de ajutor?